Tentang Kami

DFL BATU

1, Kauntungannana barang

Perusahaan DFL didirikeun taun 2004 mangrupikeun perusahaan komprehensif anu dumasarkeun kana bisnis produksi sareng perdagangan.

Kami khusus dina ubin batu alam, cladding témbok batu, ledgestones, batu ipis, batu tumpuk, batu paving, batu leupas, mozaik, batu karikil, produk ukiran marmer batu sareng sajabana anu seueur dianggo dina aspek konstruksi sareng hortikultura.

2, Nagara Ékspor

Saatos langkung ti 16 taun pangembangan, DFL parantos ngekspor ka Amérika, Kanada, Australia, Argentina, Paraguay, Chili, Méksiko, Peru, Italia, Irlandia, Spanyol, Swédia, Jepang, HongKong, Maroko, Tunisia, Dijibouti, Angola, Albania jeung sajabana seueur nagara sareng daérah.

3, Pigura perusahaan

Kami gaduh opat departemén penjualan, hiji departemén dokumén anu dianggo langkung ti 10 taun sareng diajar dokumén khusus, hiji jurusan kontrol kualitas.Janten saatos anjeun mesen, anjeun damel bérés sareng kami bakal ngalakukeun sadaya léngkah salajengna.

4, VIP

Unggal palanggan mangrupikeun VIP kami, sanés pesen anjeun leutik, sareng moal serius. Paduli naha éta pesenan ageung atanapi urutan alit, urang gaduh prosés anu sami sareng meryogikeun pamariksaan anu ketat pikeun mastikeun yén kualitasna mumpuni sateuacan urang kirimkeun ka anjeun.

Salaku tambahan, anjeun bakal ngagaduhan staf bisnis nyalira, sareng kami ngahususkeun pikeun ngabdi kolega anjeun, anu kedah damel langkung ti tilu taun, janten anjeun bakal komunikasi langkung lancar, sareng kami moal gampang ngarobih staf bisnis pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan ngajelaskeun detilna. Moal dipopohokeun, teu kedah malikan deui pamundut anjeun teras-terasan.

BATU ALAM Kusabab ALAM

PUNGSUASAAN ALAM, SASILANG ALAM.

Ngarepkeun Ngalayanan Anjeun dina Batuan Batu Alam

DFL ngagaduhan bahan baku anu réa sareng sumberdaya pabrik, ogé téknologi produksi standar tinggi pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda. Naha anjeun distributor, grosir, atanapi supermarket ageung, kami tiasa nyayogikeun jasa anu dipersonalisasi.

DFL panyadia internasional khusus, kami taat kana prinsip Kualitas anu dipercaya, Harga anu wajar, pangiriman tepat waktu, jasa Profesional, urang produk urang parantos diuji sareng hasil anu mumpuni.

Nilai Inti Kami

---- Ngabubarkeun binih Karma anu saé

Slogan

---- Kami ngirimkeun henteu ngan ukur produk kami, tapi ogé jasa, tanggung jawab sareng cinta kami dina unggal kiriman.

DFL STONES, ngungudag alam, di luar alam. Hormat pisan yén urang tiasa gaduh kasempetan kanggo damel babarengan sareng anjeun.

certificate (2)
certificate (1)