Sistem Panling Batu Marmer Pengetahuan Alam Murah

Pedaran pondok:

Inpo Dasar

Modél No.:DFL-JBPB

Perawatan permukaan: Beulah

Bahan: Beige marmer

Résistansi Érosi sabak: Antacid

Warna: Beige

Ukuran: 60x15cm

Kandel: 1 ~ 2cm

Pamakéan: Tembok

Disaluyukeun: Disaluyukeun


Detil Produk

Pakét poto

Tanda Produk

Inpo Dasar

Modél No.DFL-JBPB

Perawatan permukaan:Beulah

Bahan: Beige marmer

Résistansi Élosi sabak:Antacid

Warna: Beige 

Ukuran:60x15cm

Kandel:1 ~ 2cm

Pamakéan:Tembok

Ngaropea:Disaluyukeun

Inpo tambahan

Mérek: DFL

Tempat Asalna:Cina

Panjelasan Produk

Bahan: Beige Marble

Ukuran:15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kandel:1.0-2.0cm

Paking:7 pcs / box, 48 box / peti

Kategori Produk: Panel Veneer Batu> Batu Splitface

RFQ

1, Naon jumlah pesanan Minimum?

—Teu aya watesna. Pikeun kahiji kalina, anjeun tiasa milih gaya anu béda pikeun nyusun hiji wadah.

2, Naon waktos pangiriman?

Sacara umum, nyaéta sakitar 15 dinten kanggo kerjasama anu munggaran pikeun hiji wadah.

3, Naon istilah pembayaran anu tiasa urang tampi?

Éta bakal T / T atanapi L / C pikeun kahiji kalina. Upami anjeun perusahaan kelompok sareng ngagaduhan sarat khusus pikeun istilah pembayaran, urang tiasa ngabahas babarengan.

Nilai inti perusahaan: Ngaburak binih Karma saé

Ramah Eco, Insullasi Gampang, jsb.

Mibanda kabeungharan tékstur sareng warna anu nambihan rasa kaanggunan abadi pikeun tempat hirup interior atanapi luar. Ngajamin ketahanan sareng kagunaan, produk batu alam tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tampilan terpadu tina gaya awét. DFLstonePanel Batu taat kana ciri ieu:

DFLstone Panel Ledgestone didamel tina 100% batu alam sareng nyiptakeun 3 diménsi Batu Tumpuk katingal veneer.

Kauntungan anu pangageungna kami sering nyayogikeun nilai tinggi anu paling diciptakeun pikeun konsumén.

Milari Produsén Batu Alam Anu Diagem & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Panling Batu Marmer Alam dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Pabrik Sistem Panling Batu Berbudaya. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kami nganggo alat produksi sareng téknologi canggih, sareng alat uji coba anu sampurna sareng metode pikeun mastikeun kualitas produk urang. Kalayan bakat tingkat tinggi kami, manajemén ilmiah, tim unggulan, sareng jasa perhatosan, produk kami dipikaresep ku konsumén domestik sareng asing. Kalayan dukungan anjeun, kami bakal ngawangun énjing anu langkung saé!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kanggo kaseueuran batu budaya, éta tiasa 7 pcs / karton, 48 karton / peti kai, sareng 26 peti / 20′FCL

    Kanggo kaseueuran batu, tiasa peti kai hideung Amérika anu didamel ku papan anu dikomprés. Éta henteu kai padet janten peryogi ngadamel fumigate. Hal ieu seueur dianggo di Amérika Serikat sareng Kanada sareng sababaraha Éropa.

    Ogé tiasa peti kai solid. Pikeun jarak jauh anu sanés, nagara-nagara lingkungan transportasi anu henteu saé pisan sareng batu anu beurat pisan, supados tetep aman barangna, upami tiasa, peti kai solid bakal janten pilihan anu pangpayunna. Éta langkung kuat pikeun éta kai padet. Urang tiasa ngadamel fumigate sareng ngaluarkeun sertipikat fumigate salaku sarat anjeun.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1