cladding batu alam murah pikeun jero témbok 10 × 36cm

Pedaran pondok:

Modél No.:DFL-018ZPB(T)
Perawatan permukaan: Beulah
Bahan: batu tulis alami
Warna: Hideung
Ukuran: 10 * 36cm; 10 * 35cm
Kandel: 6-12Mm
Paking: 12 pcs / box, 108boxs / peti
Ngaropea: Éta tiasa didamel sakumaha sarat konsumén


Detil Produk

Pakét poto

Tanda Produk

Inpo Dasar

Modél No.DFL-018ZPB (T)

Perawatan permukaan:Beulah

Bahan: batu tulis alami 

Warna: Hideung 

Ukuran: 10 * 36cm; 10 * 35cm

Kandel: 6-12Mm

Paking: 12 pcs / box, 108boxs / peti

Pamakéan:Tembok

Ngaropea:Disaluyukeun

Inpo tambahan

Mérek:DFL

Tempat Asalna:Cina

Panjelasan Produk

Murah alam Ngagulung Batupikeun di jero témbok 10 * 36cm ngagaduhan kabeungharan tékstur sareng warna anu nambihan rasa kaanggotaan abadi pikeun tempat hirup interior atanapi luar. Ngajamin ketahanan sareng kagunaan, produk batu alam tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tampilan terpadu tina gaya awét. DFLstonePanel Batu taat kana ciri ieu:

DFLstone Panel Ledgestone didamel tina 100% batu alam sareng nyiptakeun 3 diménsi Batu Tumpuk katingal veneer.

Ramah Eco, Insullasi Gampang, jsb.

Kauntungan anu pangageungna kami sering nyayogikeun nilai tinggi anu paling diciptakeun pikeun konsumén.

Milarian Produsén Cladding Batin Batu Batu anu ideal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sagala Campuran Batu Leutik dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Cladding Tembok Murah. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

RFQ

1, Naon jumlah pesanan Minimum?

—Teu aya watesna. Pikeun kahiji kalina, anjeun tiasa milih gaya anu béda pikeun nyusun hiji wadah.

2, Naon waktos pangiriman?

Sacara umum, nyaéta sakitar 15 dinten kanggo kerjasama anu munggaran pikeun hiji wadah.

3, Naon istilah pembayaran anu tiasa urang tampi?

T / T, L / C, D / P, D / A jsb.

Éta bakal T / T atanapi L / C pikeun kahiji kalina. Upami anjeun perusahaan kelompok sareng ngagaduhan sarat khusus pikeun istilah pembayaran, urang tiasa ngabahas babarengan.

4, Sabaraha warna urang gaduh?

Bodas, hideung, héjo, biru, berkarat, emas bodas, krem, kulawu, bodas, krim bodas, Beureum jsb.

5, Nagara mana anu paling populér pikeun jinis batu éta?

USA, Kanada, Australia mangrupikeun nagara-nagara anu paling populér pikeun jinis batu leupas.

6, Batu asli?

Leres, éta 100% batu alami. Kami motong batu ageung kana potongan-potongan tertentu pikeun ngadamel gaya anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kanggo kaseueuran batu budaya, éta tiasa 7 pcs / karton, 48 karton / peti kai, sareng 26 peti / 20′FCL

    Kanggo kaseueuran batu, tiasa peti kai hideung Amérika anu didamel ku papan anu dikomprés. Éta henteu kai padet janten peryogi ngadamel fumigate. Hal ieu seueur dianggo di Amérika Serikat sareng Kanada sareng sababaraha Éropa.

    Ogé tiasa peti kai solid. Pikeun jarak jauh anu sanés, nagara-nagara lingkungan transportasi anu henteu saé pisan sareng batu anu beurat pisan, supados tetep aman barangna, upami tiasa, peti kai solid bakal janten pilihan anu pangpayunna. Éta langkung kuat pikeun éta kai padet. Urang tiasa ngadamel fumigate sareng ngaluarkeun sertipikat fumigate salaku sarat anjeun.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1