Taros Kami

Ngudag alam, ngalangkungan alam

Alamat

1111-1112, Sinotrans, Youyi Street,

Shijiazhuang, Hebei, Cina

Telepon

0086-13931853240

0086-15103313097

Jam

Senén-Jumaah: 8 enjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami