Harga Lemah Hijau Marmer Pengetahuan Alam Paneling Batu

Pedaran pondok:

Inpo Dasar

Modél No.:DFL-BIPB

Perawatan permukaan: Beulah

Ketik: Sandy Slate

Résistansi Érosi sabak: Antacid

Warna: Héjo

Ukuran: 60x15cm

Kandel: 1 ~ 2cm

Pamakéan: Tembok Fitur

Disaluyukeun: Disaluyukeun


Detil Produk

Pakét poto

Tanda Produk

Inpo Dasar

Modél No.DFL-BIPB

Perawatan permukaan:Beulah

Jenis:Batu Tulis Sandy

Résistansi Élosi sabak:Antacid

Warna:Héjo

Ukuran: 60x15cm

Kandel:1 ~ 2cm

Pamakéan: Fitur Tembok

Ngaropea:Disaluyukeun

Inpo tambahan

Mérek: DFL

Tempat Asalna:Cina

Panjelasan Produk

Bahan: marmer

Ukuran:15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kandel:1.0-2.0cm

Paking: 7 pcs / box, 48 box / peti

RFQ meureun anjeun prihatin

1, Naon istilah pembayaran anu tiasa urang tampi?

Éta bakal T / T atanapi L / C pikeun kahiji kalina. Upami anjeun perusahaan kelompok sareng ngagaduhan sarat khusus pikeun istilah pembayaran, urang tiasa ngabahas babarengan. 

2, Sabaraha warna urang gaduh?

Bodas, hideung, héjo, biru, berkarat, emas bodas, krem, kulawu, bodas, krim bodas, Beureum jsb.

3, Nagara mana anu paling populér pikeun jinis batu éta?

USA, Kanada, Australia mangrupikeun nagara-nagara anu paling populér pikeun jinis batu leupas.   

4, Batu asli?

Leres, éta 100% batu alami. Kami motong batu ageung kana potongan-potongan tertentu pikeun ngadamel gaya anu béda.

Patarosan anu sanés upami anjeun gaduh, pls. kirimkeun e-mail ka kami langsung. 

Harga Murah Marmer Héjo Alami Batu Budidaya Paneling

ngagaduhan kabeungharan tékstur sareng warna anu nambihan rasa kaanggotaan abadi pikeun tempat hirup interior atanapi luar. Ngajamin ketahanan sareng kagunaan, produk batu alam tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tampilan terpadu tina gaya awét. DFLstonePanel Batu taat kana ciri ieu:

DFLstone Panel Ledgestone didamel tina 100% batu alam sareng nyiptakeun 3 diménsi Batu Tumpuk katingal veneer.

Ramah Eco, Insullasi Gampang, jsb.

Kauntungan anu pangageungna kami sering nyayogikeun nilai tinggi anu paling diciptakeun pikeun konsumén.

Milari Produsén Panelling Batu Héjo Alami anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Batu Budaya Marmer Alami dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Marmer Héjo Budidaya Paneling Batu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Panel Veneer Batu> Batu Splitface

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kanggo kaseueuran batu budaya, éta tiasa 7 pcs / karton, 48 karton / peti kai, sareng 26 peti / 20′FCL

    Kanggo kaseueuran batu, tiasa peti kai hideung Amérika anu didamel ku papan anu dikomprés. Éta henteu kai padet janten peryogi ngadamel fumigate. Hal ieu seueur dianggo di Amérika Serikat sareng Kanada sareng sababaraha Éropa.

    Ogé tiasa peti kai solid. Pikeun jarak jauh anu sanés, nagara-nagara lingkungan transportasi anu henteu saé pisan sareng batu anu beurat pisan, supados tetep aman barangna, upami tiasa, peti kai solid bakal janten pilihan anu pangpayunna. Éta langkung kuat pikeun éta kai padet. Urang tiasa ngadamel fumigate sareng ngaluarkeun sertipikat fumigate salaku sarat anjeun.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1