Warta

  • Wilujeng taun énggal sareng susunan Liburan

     Wilujeng Taun Anyar Cina 1) Liburan pésta Cina Spring Éta bakal janten liburan urang ti 9 Pébruari dugi ka 17, 2021. Upami anjeun ngagaduhan sarat, anjeun ogé tiasa ngirim kami e-mail Stone@dflstones.com upami ngadesek anjeun ogé tiasa nyauran kami 0086-13931853240 Warna Wang 2) Ngagungkeun taun énggal Cina urang ...
    Maca deui
  • Kumaha nyéépkeun Merry Christmas di sababaraha nagara?

      Merry Christmas sobat kuring, Éta parantos pertengahan Desember. Naha Natal jauh? Sateuacan Natal sumping, urang ngaharepkeun anjeun buru-buru sareng ngarepkeun anjeun damel sing bahagia sareng kulawarga anu bagja dina taun énggal Hatur nuhun kana perhatosan ka kami sareng miharep kami bakal ngagaduhan patukeuran salajengna dina 2021. Hayu urang ngobrol ...
    Maca deui
  • Ingenious use of landscape stone in nature

    Pamakean akalna batu bentang di alam

    Pikeun batu bentang, désainer resep pisan kana seni alam sareng seni batu. Kesederhanaan primitip permukaan narekahan sareng pola alam ngarusak kontinuitas asli, anu mawa pangaruh visual anu hébat sareng pangaruh anu teu disangka-sangka. Seni alam Permukaan alami batu mangrupikeun ...
    Maca deui
  • Are we wrong in dealing with the defects of stone?

    Naha urang lepat dina kaayaan cacad batu?

    Babaturan kuring kantos naros ka kuring naha kuring capé pisan nalika kuring aktipitas produksi sareng manufaktur industri batu langkung ti 20 taun? Walerna kuring enya, "capé, henteu umum capé, tapi capé pisan." Alesan capé sanés tugas produksi anu beurat sareng hésé, tapi séri ...
    Maca deui
  • Under the global epidemic situation in 2020

    Dina kaayaan wabah global di 2020

    Nembe pisan, kaayaan wabah di Tiongkok laun dikendalikeun, tapi kaayaan wabah di dunya parantos gancang nyebarkeun. Amérika Serikat, Rusia, Inggris, Italia, sareng nagara-nagara industri sanés parantos janten daérah anu paling parah. Ayeuna, jumlah luar negeri negeskeun ...
    Maca deui