Wilujeng taun énggal sareng susunan Liburan

 Wilujeng taun énggal 

 

1) Liburan festival Spring Cina 

Éta bakal janten liburan urang ti 9 Pébruari dugi ka 17, 2021. Upami anjeun ngagaduhan sarat, anjeun ogé tiasa ngirim kami e-mail  

kohatu@dflstones.com upami ngadesek anjeun ogé tiasa nyauran kami 0086-13931853240 Warna Wang 

2) Ngagungkeun taun énggal Cina urang 

Akhir minggu ieu, urang ngayakeun acara perayaan Taun Anyar Cina. Sakumaha anjeun terang, Taun Anyar Cina mangrupikeun liburan anu paling penting pikeun urang Cina. Saha waé di luar bakal sumping ka bumi. Sakabeh kulawarga kumpul, seuri sareng seuri. Ngobrol ngeunaan pangalaman anu beunghar taun ayeuna, sareng ngaraosan tuangeun kampung halaman babarengan.

Perusahaan ngatur rapat taunan urang nyalira, nyanyi, talk show, erhu solo, tebak teka-teki, undian, sareng hadiah hadiah; jenderal akhir bakal tumiba di ruang kauangan. Naha ieu hartosna yén 2021 bakal janten taun panén?

Kuring miharep anjeun kasehatan sareng kasuksésan dina damel anjeun dina 2021, sareng taun énggal tina Sapi!

 

Small baby Encourage and reward Draw a lottery 2 Draw a lottery Happy Spring festival


Waktos Post: Feb-08-2021