Pamakean akalna batu bentang di alam

Pikeun batu bentang, désainer resep pisan kana seni alam sareng seni batu. Kesederhanaan primitip permukaan narekahan sareng pola alam ngarusak kontinuitas asli, anu mawa pangaruh visual anu hébat sareng pangaruh anu teu disangka-sangka.

Seni alam

Permukaan alami batu mangrupikeun jenis permukaan alami tanpa aya perlakuan, anu kabentuk sacara alami, sapertos batu tulis. Beungeut granit gaduh undulasi alami sareng patah tulang.

Upami anjeun ningali kasenian alam sareng Ilmu Pengetahuan dina tembok, pesona liar alam anu teu kairut dipancarkan di ranjau kasar. Cahaya panonpoe ngalir ngaliwatan sela sela dahan sareng daun, lapisan demi lapisan dina témbok. Rohangan ieu ujug-ujug janten langkung tengtrem sareng tengtrem sareng harmoni.

Asup ka dieu ti tempat anu makmur, jalma henteu ngaraos hoyong lirén di dieu sareng ngaraosan lalaunan.

Tekstur permukaan alur

 
Nyolok jero sareng lébar permukaan batu mangrupikeun tempat umum tina undak-usuk undak. Éta henteu ngan ukur anti selip, tapi ogé pangaruh visual anu jelas, ngabentuk tékstur unik dina seni sareng Ilmu Pengetahuan.

 
Deet ieu, kalayan kembang sareng pepelakan di sakurilingna luhur sareng handap, silih lengkepan, lalaki éta nuturkeun panon pikeun ngudag tungtung anu langkung éndah.

Bentang gelombang salju bentang

Garis batu gelombang salju bentang lemes sareng jelas, hideung bodas dina batu na, saderhana sareng jero, hideung sapertos bumi sapertos gawir, salju bodas sapertos curug latihan salju. Kadang caang, kadang tenang, siga lukisan lanskap.


Pos waktos: Okt-11-2020