Kumaha nyéépkeun Merry Christmas di sababaraha nagara?

 

Merry Christmas sobat kuring,

Ayeuna parantos pertengahan Desember. Naha Natal jauh?
Sateuacan Natal sumping, urang ngarepkeun anjeun buru-buru sareng salamet anjeun damel sing bahagia sareng kulawarga anu bahagia dina taun énggal

Hatur nuhun kana perhatosan anjeun ka kami sareng ngaharepkeun kami bakal gaduh bursa langkung jauh di 2021.

Hayu urang ngobrol langkung seueur ngeunaan adat Natal di sababaraha nagara. 

Wilujeng angkat pesen sareng ngobrol ngeunaan adat istiadat anu béda.

1. Anu Inggrisjalma-jalma merhatoskeun tuangeun dina Natal. Kadaharan kalebet babi bakar, kalkun, puding Natal, pie daging cincang Natal, jst. Unggal anggota kulawarga ngagaduhan hadiah sareng pelayan gaduh pangsa. Sadaya kado dikirimkeun dina natal énjing. Sababaraha penyanyi Natal leumpang sapanjang panto pikeun nyanyi berita anu hadé ti imah ka imah. Aranjeunna bakal diulem lebet ka imah ku host pikeun ngahibur aranjeunna kalayan nyegerkeun atanapi masihan hadiah alit.

2. Kusabab éta Amérika Serikat mangrupikeun nagara anu kasusun ku seueur kelompok étnis, kaayaan dimana urang Amérika ngagungkeun Natal ogé paling rumit. Imigran ti sagala rupa nagara tetep nuturkeun adat istiadat nagara asalna. Nanging, dina periode Natal, karangan kembang sareng hiasan unik sanés di luar panto Amérika sami.

3. Rata-rata sawawa di Perancis ampir angkat ka gareja pikeun ngiringan ngahijina tengah wengi dina wengi Natal. Saatos éta, kulawarga angkat ka imah adi lalaki atanapi adi anu pangantenna pikeun ngahiji pikeun tuang. Rally ieu ngeunaan ngabahas masalah penting di bumi, tapi upami aya anggota kulawarga anu teu sauyunan, kaayaan teu satuju éta lega saatosna. Sadayana kedah dibadamikeun sapertos sateuacanna, janten Natal mangrupikeun dinten anu hadé di Perancis.

4. Barudak di Spanyol bakal nempatkeun sapatu di luar panto atanapi jandela pikeun nampi kado Natal. Di seueur kota aya hadiah kanggo murangkalih anu paling geulis. Sapi ogé dirawat kalayan saé dinten éta. Dicarioskeun nalika Yesus ngalahir, sapi nghirup napas kana anjeunna pikeun haneutkeun anjeunna.

5. Unggal-unggal Itali kulawarga ngagaduhan adegan modél carita kalahiran. Dina wengi Natal, kulawarga ngahiji deui pikeun tuangeun ageung sareng ngahadiran Misa Natal di tengah wengi. Saatos éta, kuring angkat ngadatangan baraya sareng rerencangan. Ngan barudak sareng sepuh anu nampi kado. Dina Natal, urang Itali gaduh adat anu saé pisan. Barudak nyerat karangan atanapi sajak pikeun nganyatakeun rasa syukur ka kolotna kusabab didikna dina sataun katukang. Karya-karyana disumputkeun dina serbet, handapeun piring atanapi taplak méméh tuangeun tuangeun Natal, sareng kolotna pura-pura henteu ningali aranjeunna. Saatos aranjeunna bérés tuangeun ageung, aranjeunna nyandak éta deui sareng maca ka sadayana.

6. The Swédia marahmay pisan. Dina Natal, éta langkung atra. Kulawarga anu geulis. Naha beunghar atanapi miskin, réréncangan wilujeng sumping, komo jalma asing tiasa angkat. Sagala jinis kadaharan disimpen dina méja pikeun saha waé anu tiasa didahar. .

7. Dénmark mimiti ngenalkeun Natal

parangko sareng perangko anti tuberkulosis, anu dikaluarkeun pikeun ngumpulkeun dana pikeun dana anti tuberkulosis. Teu aya cap sapertos dina surat Natal anu dikirim ku Danes. Anu nampi email bakal langkung raoseun nalika ningali langkung perangko Natal!

 

/natural-ledgestone/

 


Pos waktos: Dec-18-2020