Warta Industri

  • Under the global epidemic situation in 2020

    Dina kaayaan wabah global di 2020

    Nembe pisan, kaayaan wabah di Tiongkok laun dikendalikeun, tapi kaayaan wabah di dunya parantos gancang nyebarkeun. Amérika Serikat, Rusia, Inggris, Italia, sareng nagara-nagara industri sanés parantos janten daérah anu paling parah. Ayeuna, jumlah luar negeri negeskeun ...
    Maca deui