hiasan luar populér panel batu tumpuk alam

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pakét poto

Tanda Produk

Inpo Dasar

Modél No.DFL-014PB

Perawatan permukaan:Beulah

Jenis:Kuarsait

Ukuran:60x15cm

Kandel:1 ~ 2cm

Pamakéan:Tembok

Ngaropea:Disaluyukeun

Warna:Kulawu

Inpo tambahan

Mérek:DFL

Tempat Asalna:Cina

Panjelasan Produk

Bahan: kuarsa

Ukuran: 15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kandel: 1.0-2.0cm

Paking: 7 pcs / box, 48 box / peti

Dekorasi hiasan luar alami Batu Tumpukpanel ngagaduhan kabeungharan tékstur sareng warna anu nambihan rasa kaanggunan abadi pikeun tempat hirup interior atanapi luar. Ngajamin ketahanan sareng kagunaan, produk batu alam tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tampilan terpadu tina gaya awét. DFLstonePanel Batu taat kana ciri ieu:

DFLstone Panel Ledgestone didamel tina 100% batu alam sareng nyiptakeun 3 diménsi tumpukan veneer batu.

Ramah Eco, Insullasi Gampang, jsb.

Kauntungan anu pangageungna kami sering nyayogikeun nilai tinggi anu paling diciptakeun pikeun konsumén.

Milari Produsén & Pemasok Batu Kuarsa idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Batu Tumpuk Exterior dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Panel Quartz Abu-abu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Panel Veneer Batu> Batu Splitface


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kanggo kaseueuran batu budaya, éta tiasa 7 pcs / karton, 48 karton / peti kai, sareng 26 peti / 20′FCL

    Kanggo kaseueuran batu, tiasa peti kai hideung Amérika anu didamel ku papan anu dikomprés. Éta henteu kai padet janten peryogi ngadamel fumigate. Hal ieu seueur dianggo di Amérika Serikat sareng Kanada sareng sababaraha Éropa.

    Ogé tiasa peti kai solid. Pikeun jarak jauh anu sanés, nagara-nagara lingkungan transportasi anu henteu saé pisan sareng batu anu beurat pisan, supados tetep aman barangna, upami tiasa, peti kai solid bakal janten pilihan anu pangpayunna. Éta langkung kuat pikeun éta kai padet. Urang tiasa ngadamel fumigate sareng ngaluarkeun sertipikat fumigate salaku sarat anjeun.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1