cladding batu beige alam super ipis

Pedaran pondok:

Inpo Dasar

Modél No.:DFL-014ZPB(T)

Perawatan permukaan: Beulah

Jenis: Quartzite

Warna: Abu-abu

Ukuran: 60x15cm

Kandel: 1 ~ 2cm

Pamakéan: Tembok

Disaluyukeun: Disaluyukeun


Detil Produk

Pakét poto

Tanda Produk

Inpo Dasar

Modél No.DFL-014ZPB (T)

Perawatan permukaan:Beulah

Jenis:Kuarsait

Warna:Kulawu

Ukuran:60x15cm

Kandel:1 ~ 2cm

Pamakéan:Tembok

Ngaropea:Disaluyukeun

Inpo tambahan

Mérek:DFL

Tempat Asalna:Cina

Panjelasan Produk

Bahan: kuarsa

Ukuran: 10 * 36cm; 10 * 35cm

Kandel: 6-12Mm

Paking: 12 pcs / box, 108boxs / peti

Beige alam super ipis Ngagulung Batungagaduhan kabeungharan tékstur sareng warna anu nambihan rasa kaanggotaan abadi pikeun tempat hirup interior atanapi luar. Ngajamin ketahanan sareng kagunaan, produk batu alam tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tampilan terpadu tina gaya awét. DFLstonePanel Batu taat kana ciri ieu:

DFLstone Panel Ledgestone didamel tina 100% batu alam sareng nyiptakeun 3 diménsi Batu Tumpuk katingal veneer.

Ramah Eco, Insullasi Gampang, jsb.

Kauntungan anu pangageungna kami sering nyayogikeun nilai tinggi anu paling diciptakeun pikeun konsumén.

Milari Produsén & Pembalap Batu Beige idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Cladding Tembok jero dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Cladding Batu Ipis. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

RFQ

1, Naon jumlah pesanan Minimum?

—Teu aya watesna. Pikeun kahiji kalina, anjeun tiasa milih gaya anu béda pikeun nyusun hiji wadah.

2, Naon waktos pangiriman?

Sacara umum, nyaéta sakitar 15 dinten kanggo kerjasama anu munggaran pikeun hiji wadah.

3, Naon istilah pembayaran anu tiasa urang tampi?

T / T, L / C, D / P, D / A jsb.

Éta bakal T / T atanapi L / C pikeun kahiji kalina. Upami anjeun perusahaan kelompok sareng ngagaduhan sarat khusus pikeun istilah pembayaran, urang tiasa ngabahas babarengan.

4, Sabaraha warna urang gaduh?

Bodas, hideung, héjo, biru, berkarat, emas bodas, krem, kulawu, bodas, krim bodas, Beureum jsb.

5, Nagara mana anu paling populér pikeun jinis batu éta?

USA, Kanada, Australia mangrupikeun nagara-nagara anu paling populér pikeun jinis batu leupas.

6, Batu asli?

Leres, éta 100% batu alami. Kami motong batu ageung kana potongan-potongan tertentu pikeun ngadamel gaya anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kanggo kaseueuran batu budaya, éta tiasa 7 pcs / karton, 48 karton / peti kai, sareng 26 peti / 20′FCL

    Kanggo kaseueuran batu, tiasa peti kai hideung Amérika anu didamel ku papan anu dikomprés. Éta henteu kai padet janten peryogi ngadamel fumigate. Hal ieu seueur dianggo di Amérika Serikat sareng Kanada sareng sababaraha Éropa.

    Ogé tiasa peti kai solid. Pikeun jarak jauh anu sanés, nagara-nagara lingkungan transportasi anu henteu saé pisan sareng batu anu beurat pisan, supados tetep aman barangna, upami tiasa, peti kai solid bakal janten pilihan anu pangpayunna. Éta langkung kuat pikeun éta kai padet. Urang tiasa ngadamel fumigate sareng ngaluarkeun sertipikat fumigate salaku sarat anjeun.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1