Aliran Cai Quartz Bodas Aliran Batu Tumpukan Alam

Pedaran pondok:

Inpo Dasar

Perawatan permukaan: Mesin-motong

Jenis: Quartzite

Résistansi Érosi sabak: Antacid

Warna: Beige

Ukuran: 60x15cm

Kandel: 1 ~ 2cm

Pamakéan: Tembok

Disaluyukeun: Disaluyukeun


Detil Produk

Pakét poto

Tanda Produk

Inpo Dasar

Perawatan permukaan:Mesin-motong

Jenis:Kuarsait

Résistansi Élosi sabak:Antacid

Warna:Beige

Ukuran:60x15cm

Kandel:1 ~ 2cm

Pamakéan:Tembok

Ngaropea:Disaluyukeun

Inpo tambahan

Mérek:DFL

Tempat Asalna:Cina

Panjelasan Produk

Bahan: kuarsa

Ukuran: 15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kandel: 1.0-2.0cm

Paking: 7 pcs / box, 48 box / peti

Aliran Cai Quartz Gray Panel Batu Alaming anu sampurna pikeun cai mancur jeung ngagaduhan kabeungharan tékstur sareng warna anu nambihan rasa kaanggotaan abadi pikeun tempat hirup interior atanapi luar.

Ngajamin ketahanan sareng kagunaan, produk batu alam tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tampilan terpadu tina gaya awét.

DFLstone Panel Batu taat kana ciri ieu:

DFLstone Panel Ledgestone didamel tina 100% batu alam sareng nyiptakeun 3 diménsi Batu Tumpuk katingal veneer.

Ramah Eco, Insullasi Gampang, jsb.

Kauntungan anu pangageungna kami sering nyayogikeun nilai tinggi anu paling diciptakeun pikeun konsumén.

Milari Produsén Batu Quartz Natural Stacked ideal & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Panel Aliran Cai Quartz Batu dijamin kualitas dijamin. Kami Cina Asal Pabrik Bodas Quartz Stacked Stone Panel. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kauntungan: 1, 14 taun pangalaman pikeun bisnis ékspor batu .Kami -DFL perusahaan batu ngawangun di 2004 sareng museurkeun tanaga kana batu alam .Sistem perusahaan kami séhat.

Kami perusahaan ISO 9001: 2015

2, Jangkauan lengkep ngahasilkeun sareng anjeun tiasa mésér éta ti kami sasarengan: mozaik, tikar Flagstone, cap kolom, kandang, sareng batu karikil sareng sajabana.

3, Kauntungannana dokumén

Kami gaduh langkung kaunggulan pikeun konsumén Amérika Kalér sareng Amérika Kidul. Kami tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun ngadamel dokumén lengkep pikeun impor kalayan lancar. Pikeun L / C atanapi istilah pamayaran atanapi istilah dagang sanés, kami gaduh pangalaman lengkep.

Milari Produsén & Pembuat Batu És Batu Quartz idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Panel Batu Abu-abu dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Tiongkok Panel Gaya Semén Biasa. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kanggo kaseueuran batu budaya, éta tiasa 7 pcs / karton, 48 karton / peti kai, sareng 26 peti / 20′FCL

    Kanggo kaseueuran batu, tiasa peti kai hideung Amérika anu didamel ku papan anu dikomprés. Éta henteu kai padet janten peryogi ngadamel fumigate. Hal ieu seueur dianggo di Amérika Serikat sareng Kanada sareng sababaraha Éropa.

    Ogé tiasa peti kai solid. Pikeun jarak jauh anu sanés, nagara-nagara lingkungan transportasi anu henteu saé pisan sareng batu anu beurat pisan, supados tetep aman barangna, upami tiasa, peti kai solid bakal janten pilihan anu pangpayunna. Éta langkung kuat pikeun éta kai padet. Urang tiasa ngadamel fumigate sareng ngaluarkeun sertipikat fumigate salaku sarat anjeun.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1